Американската мечта за толкова много амбициозни собственици беше задушена през последните години

...
Американската мечта за толкова много амбициозни собственици беше задушена през последните години
Коментари Харесай

Звездите на HGTV споделят „хак“ за това как да станете собственици на жилище, докато цените скочат на инфлационния пазар

Американската фантазия за толкоз много амбициозни собственици беше задушена през последните години на фона на скок на лихвените проценти, внезапна инфлация и ниски ресурси.

Въпреки това звездите на HGTV Елизабет и Итън Финкелщайн, водещи на поредицата „ Евтини остарели къщи “, разрушиха кода за превъзмогване на обилни пазарни промени посредством „ хаус хак “, който споделят с американците от цялата страна.

„ Има американската фантазия да си купите по-голяма къща, да вземете по-голяма кола, да вземете по-голям тв приемник и всичко това, само че има и американската фантазия да вземете началните си стъпки, да разберете и да станете изобретателни, и това са нашите хора “, сподели Елизабет извънредно пред Fox News Digital. „ Мисля, че нашите хора живеят тази американска фантазия да изградите личен живот и да го разберете. “

„ Има хакове в системата. Ако имате този изобретателен американски дух в себе си, тогава във всеки миг живеете американската фантазия посредством евтина остаряла къща “, продължи тя.

Двойката, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР